Follow us
Brezplačen najem prostora za dogodke v Impact Hubu Ljubljana
19 maja 2023 - Impact Hub

Odlična novica za podjetnike in kreativne posameznike!

Se srečujete s težavami pri iskanju primerne lokacije za svoje dogodke, pri tem pa se soočate tudi s finančnimi omejitvami? Impact Hub Ljubljana ima rešitev za vas!

V želji po podpori lokalnim podjetnikom ponujamo brezplačen najem prostora za dogodke trem izbranim posameznikom ali start-upom.

Organizirajte predstavitev izdelka, mreženje, delavnico ali seminar v našem prostoru za dogodke, ki meri kar 45 m2 in sprejme do 40 oseb. V njem boste našli vse potrebno za odlično izpeljan poslovni dogodek, vključno s televizorjem s priključkoma HDMI in USB-C ter brezžično povezavo prek AirPlay, flipchartom in različnimi možnostmi ureditve prostora.

Ker vemo, da so odmori izrednega pomena za produktivnost in ustvarjalnost vseh udeležencev, v najem vključujemo tudi brezplačni odmor s kavo in prigrizki.

Impact Hub si prizadeva za ustvarjanje skupnosti podjetnikov, ki želijo ustvariti pozitivne družbene in okoljske spremembe, zato brezplačen najem ponujamo za dogodke, ki se skladajo z našo vizijo.

Ne zamudite priložnosti za organizacijo dogodka v središču Ljubljane! Izpolnite obrazec do 15. junija in morda boste eden izmed srečnih prejemnikov te omejene ponudbe. 🙂