Follow us
Nalaganje dogodki

Aljoša Bagola: Kako biti v redu?

Datum
Jan 30th
Ura
17:00 - 19:00
Lokacija
Impact Hub Ljubljana
Cena
Free

Predavanje Kako biti v redu, zasnovano po avtorski formuli IEI® (Inform, Entertain, Inspire), se osredotoča na pravočasno prepoznavanje pogostih izzivov sodobnega življenja, kot so izčrpanost, nezadovoljstvo, slabi odnosi, neustvarjalnost, neučinkovitost in občutek obtičanja.

Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetletja, Fatalni moški 2021 in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim, bo med predavanjem v svojem značilnem kreativnem slogu delil številne navdihujoče vpoglede, misli, besedne igre in priporočila. Predstavil bo praktično znanje za izboljšanje odnosov, kreativno opolnomočenje ter boljše razumevanje samega sebe, hkrati pa bo razkril tudi ozadje delovanja sodobnih tehnologij.

Opozoril nas bo na vzorce delovanja, ki vodijo v izčrpanost in izgorelost, ter delil svoje izkušnje s slednjo. Izvedeli boste tudi več o formuli za upravljanje z življenjskim zadovoljstvom in tehnikah za boljše duševno počutje.

Ker je pa smeh pol zdravja, nas bo med vsem tem navdušil tudi z veliko zabavnimi vsebinami!

Po predavanju bo sledilo prijetno druženje udeležencev, Aljoša pa bo na voljo tudi za podpisovanje svojih knjižnih uspešnic. 📚

Število mest je omejeno. Dogodek omogočata Impact Hub Ljubljana in Young Makers Society (YMS).

Poglej ostale dogodke