Follow us
EKIPA

Ekipa

Impact Hub Ljubljana vodi majhna ekipa ljudi, predanih temu, da zgradijo skupnost za vse, ki jih pri ustvarjanju vodi želja po pozitivnih družbenih spremembah.

Jan Peloza
Jan Peloza
Izvršni direktor
Jan Peloza
Izvršni direktor
Jan Peloza

Jan je prepotoval že pol sveta (almost literally!) in svojo srečo našel v Sloveniji, kjer že skoraj dve desetletji dela kot socialni podjetnik – na začetku nezavedno, zadnja leta pa zelo zavedno. Tako je tudi postal prvi direktor prvega pospeševalnika za socialna in impact podjetja v Sloveniji, Impact Huba Ljubljana.

Jan se rad pogovarja, še raje pa govori, zato ga kdaj pocukajte za rokav, ker vam bo lahko iz nedolžnega vprašanja postregel z življenjsko uporabnim poslovnim nasvetom. Njegova moč so nevladne in neprofitne organizacije, zdravje, komuniciranje, zagovorništvo in trajnostni razvoj.

Ana Belac
Ana Belac
Vodja prodaje in programov (namestnica direktorja)
Ana Belac
Vodja prodaje in programov (namestnica direktorja)
Ana Belac

Ano so njen študij, služba in velikokrat tudi hobiji odnesli že v Nemčijo, Francijo in tudi Dubaj, zadnja leta pa se je ustalila v Ljubljani. Po desetih letih v bolj korporativnem svetu se je vrnila v okolje, kjer je tudi že sodelovala v času študija, ko je bila aktivna kot prostovoljka v eni od organizacij ustanoviteljic Impact Huba Ljubljana. 

Komaj čaka, da svoje znanje in izkušnje deli naprej ter usmeri v podporo socialnim in impact podjetnikom. Najlažje jo podkupiš s kavo in/ali čokolado, čeprav ti bo tudi drugače z veseljem pomagala pri vprašanjih o organizaciji, prodaji in oblikovanju strategij.

Nassim Djaba
Nassim Djaba
Vodja razvoja skupnosti in prostora (namestnik direktorja)
Nassim Djaba
Vodja razvoja skupnosti in prostora (namestnik direktorja)
Nassim Djaba

Nassim Djaba je doktorski študent na Fakulteti za turistične študije – Turistica Univerze na Primorskem, s fokusom na raziskovanju družbene odgovornosti turističnih podjetij.

Po zaključenem magistrskem študiju je bil aktiven v Mladinskem svetu Slovenije kot podpredsednik za trajnostni razvoj. Postal je tudi član Global Shapers Community Ljubljana. Trenutno zaseda funkcije predsednika Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija, namestnika direktorja Slovenske agencije za mlade in namestnika direktorja Impact Huba Ljubljana.

Je pravi zaščitni znak prostorov Impact Huba Ljubljana, v katerih skrbi za dobro počutje skupnosti ter ustrezno urejenost in opremljenost prostorov. Hkrati pa je tudi prava zakladnica idej, zato je odličen naslov za razne brainstorminge, če ne najdete poti naprej na svoji poslovni poti.

Nuša Vezonik
Nuša Vezonik
Vodja komuniciranja
Nuša Vezonik
Vodja komuniciranja
Nuša Vezonik

Nušo je strast do tujih jezikov vodila vse od Ljubljane pa do Luksemburga in Nottinghama, kjer je zaključila študij prevajalstva. Svojo pravo ljubezen je naposled odkrila v vihtenju digitalnega peresa in pripravi spletnih vsebin. V ekipi skrbi za vse podrobnosti, povezane s komuniciranjem, načrtovanjem aktivnosti na družbenih omrežjih ter marketingom.

Nanjo se lahko obrnete z vprašanji glede morebitnega sodelovanja, lastnih zgodb, ki bi jih želeli deliti s skupnostjo, in drugih idej za Impact Hub Ljubljana – z veseljem pa za vas reši tudi kakšno slovnično zagonetko! 😉

Tomaž Gorenc
Tomaž Gorenc
Vodja trajnostnega razvoja
Tomaž Gorenc
Vodja trajnostnega razvoja
Tomaž Gorenc

Tomaža so geografska znanja spoznavanja naravnega in družbenega okolja popeljala na različne dele našega planeta. Svoje osebno poslanstvo uresničuje s promoviranjem zdravega in kakovostnejšega družbenega ter naravnega okolja. Znotraj ekipe skrbi za projekte in vsebine, povezane z družbeno in okoljsko odgovornostjo podjetij ter trajnostnim razvojem. 

Tomaž je pravi naslov za morebitne ideje mreženja in sodelovanja na področju reševanja okoljskih izzivov ter spodbujanje trajnostnega razvoja znotraj Impact Huba Ljubljana. Z veseljem pomaga z vsebinskimi vprašanji, kako izboljšati svoj produkt z vidika okolja in zdravja ter širšega koncepta trajnostnega razvoja.

Nika Stegovec
Nika Stegovec
Vodja delovnih procesov
Nika Stegovec
Vodja delovnih procesov
Nika Stegovec

Nika Stegovec je magistrirala iz jezikovnega posredovanja in prevajanja na Fakulteti za humanistične študije in je bila vsa svoja študentska leta zelo aktivna. Bila je sekretarka resorja za interesne dejavnosti Študentske organizacije Univerze na Primorskem, predsednica Študentskega sveta UP Fakultete za humanistične študije in predsednica Študentskega sveta Univerze na Primorskem.

Sedaj se aktivno posveča delu v mladinskem sektorju. Je generalna sekretarka SLOAM, Agencije za mlade, vodja programa Social Impact Award v Sloveniji, predsednica Young Makers Society in kuratorka Global Shapers Koper Huba pod okriljem World Economic Foruma. 

V ekipi Impact Huba Ljubljana skrbi, da vsi operativni procesi delujejo tako, kot morajo, z veseljem pa prisluhne tudi idejam za morebitne izboljšave!