Follow us
KDO SMO

O nas

Impact Hub Ljubljana

Smo Impact Hub Ljubljana, skupnost socialnih podjetnikov in inovatorjev, ki jih vodi želja po spreminjanju našega okolja na bolje.

Ustvarjamo co-working prostor in pospeševalnik za podjetnike, ki želijo s svojim delom imeti pozitiven vpliv na svet.

Hkrati pa smo več kot samo co-working prostor. Smo skupnost ljudi, ki se zavedajo, da moramo za boljšo prihodnost ukrepati zdaj in da lahko učinek dosežemo hitreje, če delujemo skupaj.

Naše poslanstvo

Z ustvarjanjem podjetij, ki so družbeno, okoljsko in finančno trajnostna, si prizadevamo oblikovati pravičnejše okolje za vse ljudi in planet.

Sodelujemo s podjetniki, vlagatelji, organizacijami in javnim sektorjem. Tako ljudi, željne sprememb, povezujemo s tistimi, ki jim jih lahko pomagajo doseči.

Svojim članom omogočamo dostop do:

  • znanja, izkušenj in virov drugih podjetnikov, ki so prehodili podobno pot,
  • mentorjev, ki jim lahko pomagajo premagovati poslovne izzive,
  • in možnosti financiranja vlagateljev, ki jim je družbeni vpliv ravno tako pomemben kot naši skupnosti.

Tako jih želimo opolnomočiti, da bodo s svojim delom tudi sami dodali košček sestavljanke k boljši prihodnosti za vse.

Naš uspeh ne bi bil mogoč brez neprecenljive podpore štirih soustanoviteljic: Inštituta za zdravje in okolje, Slovenske agencije za mlade, Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija ter International Youth Health Organization.

Njihova zagnanost in trdo delo sta nam omogočila, da se lahko Impact Hub Ljubljana danes ponaša s kar dvema prostoroma na izjemni lokaciji v središču Ljubljane. Tako smo lahko vsak dan bližje doseganju svojega poslanstva in grajenju pestre skupnosti ljudi, ki si delijo skupen cilj – ustvarjati pozitiven vpliv na družbo in planet!

Kontaktiraj nas na 051 636 860 ali [email protected] in se nam pridruži!

Prostori Impact Huba Ljubljana